صنايع‌دستي براي همداني‌ها کاربردي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اسدالله بيات با حضور در آيين گشايش نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي در همدان با بيان اين مطلب گفت: استان همدان از پتانسيل‌هاي بالايي در صنايع‌دستي برخوردار است که شناسايي 150 رشته در اين استان گوياي اين واقعيت است.

سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان با اشاره به اينکه اين استان از 16 کانون صنايع‌دستي برخوردار است، اظهار داشت: بيش از 12 هزار کارگاه فعال در رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي اين استان فعاليت مي‌کنند.

وي رئيس با بيان اينکه ايجاد فروشگاه‌هاي صنايع‌دستي در مراکز ديدني استان از برنامه‌هاي آينده براي رونق بازار توليدات صنايع‌دستي است، افزود: سعي داريم براي رونق صادرات اين توليدات نيز از طريق معرفي دستاوردهاي هنرمندان استان در زمينه‌هاي مختلف اين امکان را بيش از گذشته فراهم کنيم.

بيات ادامه داد: از آنجا که صنايع‌دستي انعکاس دهنده ذوق، استعداد و باورهاي مردم مناطق مختلف کشور است، اميدواريم اين نمايشگاه بتواند رويکرد جديدي در ابعاد فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي در اين زمينه رقم بزنند.

وي با تاکيد بر اينکه صنايع‌دستي از امتياز ارزش افزوده بالا در مقابل سرمايه‌گذاري کم در کشورمان برخوردار است، گفت: ما نيز با توجه به جايگاه صنايع‌دستي در سه بخش مصرفي، تزئيني و صادراتي تمامي تلاش خود را براي کاربردي کردن اين رشته‌ها در زندگي مردم به کار بسته‌ايم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان خاطرنشان کرد: ايجاد نمايشگاه‌هاي اين چنيني راهي براي آشنايي هر چه بيشتر مردم با هنرمندان کشور است و سعي شده با به نمايش گذاشتن برترين آثار در اين نمايشگاه اين آشنايي به خوبي صورت گيرد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387041838